Skriňa na dokumenty

201,90 €   –10 %
181,71 €

Dostupné varianty

  • Doprava úplne zadarmo

  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 17. 5. - 21. 5.

  • Výdajne po celej SR

Všetko na jednom mieste: Ak je na vašom stole v pracovni alebo kancelárii neustále neporiadok, táto skriňa s 3 zásuvkami vám pomôže vytvoriť poriadok a zjednodušiť váš pracovný život. Skriňa má tiež odnímateľný organizér na ukladanie poznámok, kancelárskych sponiek atď.
Pevnosť a kapacita: Je vaša kancelária vaším druhým domovom? Oceľová konštrukcia tejto kartotéky je dostatočne pevná, aby pojala všetky vaše dokumenty a kancelárske potreby, každá zásuvka pojme až 15 kg.
Úplné otváranie a zatváranie: robustné plné zásuvky umožňujú úplné vytiahnutie zásuviek a ich stabilné uchopenie. Kvalitný zámok chráni predmety uložené v skrini.
Vopred zmontovaná: táto kancelárska skriňa sa dodáva predmontovaná, takže nemusíte strácať čas zložitou inštaláciou. Stačí sa rozhodnúť, či chcete alebo nechcete nainštalovať 4 kolieska (z toho 2 s brzdami)
Nepremýšľajte teda dlho a kúpte si tento kontajner, ktorý vytvorí viac úložného priestoru vo vašej kancelárii!

Značka SONGMICS
Katalógové číslo OFC63BK
Farba čierna
Rozmer 55 × 45 × 39 cm
Váha 20,45 kg
Zľava do 20%
Materiál oceľ / PP
kov: Lesklý kvalitný materiál, ktorý dodá nádych luxusu a len tak sa neopozerá. Medzi jeho prednosti radíme predovšetkým húževnatosť a výdrž. Preto sú produkty s prvkami kovu jedny z najkvalitnejších na trhu.
O značke / SONGMICS

Značka SONGMICS má od svojho vzniku v roku 2012 jasný cieľ: vyrábať kvalitný a dostupný nábytok pre domácnosti široko ďaleko. Ich produkty sú jednoduché a funkčné a pomôžu vám si to doma usporiadať a zorganizovať. SONGMICS kladú veľký dôraz na spätnú väzbu od svojich zákazníkov a svoje výrobky neustále vylepšujú, a aj vďaka tomu sú tak obľúbené!

Mohlo by sa vám páčiť

- 15 %
Skrinka Kyoto HOUSE NORDIC
286,37 € 336,90 €
- 15 %
Stojan na kvety Beja HOUSE NORDIC
31,37 € 36,90 €
- 15 %
Stojan na kvety Rabo HOUSE NORDIC
33,58 € 39,50 €
- 15 %
Stojan na kvety Trofa HOUSE NORDIC
17,43 € 20,50 €