Zrkadlo Color

466,50 €

Dostupné varianty

  • Doprava úplne zadarmo

  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 7. 6. - 11. 6.

  • Výdajne po celej SR

Nechajte svoj domov vyniknúť farebnými detailmi! Toto vysoko kvalitné stojacie zrkadlo z kolekcie Tom Tailor Color je štýlovým a pútavým doplnkom interiéru do vašej spálne, chodby, kúpeľne alebo obývacej izby. Oválny tvar zrkadlového skla zasahuje až k farebnej základni a dodáva zrkadlu hladký a príjemný pocit z vášho domova. Jednoducho nakloňte zrkadlo k stene, kamkoľvek si budete priať! Vďaka gumovým nožičkám zostane zrkadlo plnej veľkosti na svojom mieste. Pre vašu bezpečnosť je zahrnutá aj ochrana proti prevráteniu. Štylizované s tlačidlom so značkou Tom Tailor pre skutočný životný štýl Tom Tailor. Vyrobené vo Švédsku. Navrhnuté populárnou značkou Tom Tailor a vyrobené vo Švédsku spoločnosťou Tenzo. Kolekcia kombinuje čisté línie s hravými farbami – kus nábytku, ktorý si získa pozornosť divákov a dodá vášmu domovu farebný nádych.

Značka TENZO
Katalógové číslo 9002909076
Farba Sage Green
Rozmer 55 × 170 × 3 cm
Váha 26 kg
Materiál MDF
drevo: Drevo je jeden z najkrajších darov, ktoré sme od prírody dostali. Nájdete u nás veľa rozdielnych druhov dreva, ale o všetkých sa dá povedať, že majú nádych luxusu, praktickosti a výdrže. Pre najlepšiu starostlivosť odporúčame používať špeciálne čistiace prípravky na drevo.
O značke / TENZO

Zoznámte sa so švédskou nábytkárskou firmou, kombinujúcou trendový dizajnový nábytok spolu so škandinávskym nadýchom, ktorého história siaha už od roku 1934. Široká ponuka kvalitného nábytku, navrhovaný od starostlivo vybraných dizajnérov úzko spolupracujúcich s výrobou tak, aby využil maximálnu kapacitu výroby vo Švédsku. Bez kompromisov tvorí moderný a unikátny nábytok s citom pre detail, ktorý vás nadchne.

Mohlo by sa vám páčiť

- 15 %
Zrkadlo Madrid HOUSE NORDIC
120,28 € 141,50 €
Stojacie zrkadlo Novo EICHHOLTZ
2 277,50 €
Kovové zrkadlo Doutzen
Kovové zrkadlo Doutzen
Varianty:170 × 40 × 5 cm /
Kovové zrkadlo Doutzen WOOOD
136,50 €
Zrkadlo Color TENZO
466,50 €