Slimwallet Crisple

70,50 €
  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 6. 5. - 9. 5.

  • Výdajne po celej SR

Na bankovky, vizitky, účtenky, 4-6 kariet v puzdre a ďalšie 4 karty v koženom obale. Holandská Miniwallet sa skladá z hliníkového puzdra na karty a zapínacieho prebalu zo zrnitej holandskej kože.

Viete, čo získate kombináciou hliníkového puzdra na karty a koženého prebalu? Praktickú a štíhlu peňaženku.

Prim hrá priestor na karty - bez tých už dnes prakticky žiť nejde. Preto je jadrom peňaženky Secrid ľahké a tenké hliníkové puzdro. To pojme 4 až 6 kariet v závislosti od toho, či sú alebo nie sú embosované. Prístup k nim je jednoduchý - pomocou plastového vysúvacieho tiahla. Vďaka patentovanému dizajnu a použitému materiálu poskytuje puzdro aj RFID ochranu proti skopírovaniu kariet na diaľku.

Nadstavbu potom tvorí kožený prebal, do ktorého uložíte ďalších 6 kariet, bankovky, vizitky či napríklad účtenky. Samotná hovädzia koža je potom hĺbkovo farbená, s bohatou textúrou, navyše odolná proti škvrnám. Mladosť ju len tak neopustí.

> Hliníkové puzdro s RFID ochranou
> Obal z hĺbkovo farbenej holandskej hovädzej kože
> Na 4-6 (platobných) kariet v puzdre a ďalších 6 kariet v koženom obale
> Na bankovky, vizitky a účtenky
> Váha: 72 g
> Vyrobená v Holandsku

Značka SECRID
Katalógové číslo SC-Cobalt
Farba Cobalt
Rozmer 10,2 × 6,5 × 1,6 cm
Materiál koža / hliník
koža: Koža je takmer nezničiteľný materiál, o ktorom môžeme s čistým svedomím povedať, že časté nosenie utvára jeho jedinečný charakter. Kvalitný kožený výrobok vydrží dlhé roky a bude svojmu majiteľovi slúžiť až do rozpadnutia.
O značke / SECRID

Secrid spojil industriálny dizajn a módu dohromady a vytvoril tak super praktické peňaženky, ktorých sa už nebudete chcieť vzdať. Holandský brand myslel pri dizajnovaní hlavne na platobné karty, ktoré hýbu dnešným svetom. Patentovaný dizajn vysúvania kariet jedným ťahom vás očarí nie len prevedením, ale aj funkčnosťou, ktorá vám bude každý deň verne slúžiť a vaše karty navyše ochráni pred neželaným bezkontaktným prečítaním dát.

Mohlo by sa vám páčiť