Sérum proti stárnutie The Ultimate

147,90 €
  • Doprava úplne zadarmo

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 14. 5. - 16. 5.

  • Výdajne po celej SR

> Na tento produkt žiaľ nemožno uplatniť zľavový poukaz.

Liftingové rozjasňujúce sérum proti starnutiu

Toto luxusné a vysoko koncentrované sérum vytvára mladší vzhľad a výrazne pevnejšiu pokožku, ktorú chráni pred známkami starnutia. Vzorec obsahuje silnú liftingovú technológiu, spevňujúce zložky a koncentrované hladiny exkluzívneho Cosme-Phytami® kvetinového extraktu s vysokým obsahom aktívnych molekúl.
Toto exkluzívne sérum zvyšuje schopnosť obnovy pokožky pre mladšie vyzerajúcu pleť. Obsahuje extrakt z kvetov červenej ďateliny a vysokú koncentráciu izoflavónov, a preto je dokonalým elixírom proti starnutiu a na spevnenie pleti.
Toto neuveriteľné sérum obsahuje aj bobule açai, superovocie plné fenolových zlúčenín. Tieto bobule sú bohaté na antioxidanty a obsahujú vysoké množstvo minerálov a vitamínov, ktoré revitalizujú a remineralizujú pokožku. Tieto silné antioxidačné fenolové zlúčeniny sú známe ako najlepšie aktívne zložky pre zrelú pleť. Toto sérum, vylepšené silou vedeckej receptúry Christiana Bretona, rozžiari matnú, unavenú pleť.
Toto sérum obsahuje tiež exkluzívny extrakt z granátového jablka. Táto legendárna superpotravina je známa obsahom antioxidantov, vitamínov a oveľa viac. Dokáže zlepšiť prekrvenie pokožky stimuláciou špecifických proteínov nazývaných akvaporíny. Produkcia kolagénu sa zvyšuje a pokožka sa stáva hrubšou: znak väčšej vitality a lepšej obnovy buniek.
Toto vzácne sérum sa na pokožke okamžite premení na silnú liftingovú infúziu. Gravitácii sa dá vzdorovať. Žite život plný mimoriadnej krásy.

IDEÁLNE PRE
> Spevnenie a zdvíhanie
> Posilnenie kožnej bariéry
> Vrásky a jemné linky
> Zvýšenie žiarenia vašej pleti

AKO POUŽÍVAŤ
Aplikujte ráno a večer pred použitím denného a nočného krému.
PRE VŠETKY TYPY PLETI.

KOMPLETNÉ ZLOŽENIE
Aqua (Water), Coco-Caprylate/Caprate, Propanediol, Glycerin, Carbomer, Chlorphenesin, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Sclerotium Gum, o-Cymen-5-Ol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Dehydroacetate, Chlorhexidine Digluconate, Punica Granatum Fruit Extract, Fragrance (Parfum), Trifolium Pratense (Clover) Flower Extract, Euterpe Oleracea Fruit Extract.

Značka CHRISTIAN BRETON
Katalógové číslo 1303-BRETON
Objem 30 ml
O značke / CHRISTIAN BRETON

Doprajte si francúzsky šarm, na ktorom pracujú tí najlepší. Kozmetika Christian Breton, ktorá získala už 17 globálnych patentov, sa zameriava na najbezpečnejšiu a najúčinnejšiu starostlivosť o pleť. Produkty riešia konkrétny problém, ktorými vaša pleť trpí a veľmi účinne bojujú so známkami starnutia.

Mohlo by sa vám páčiť