Premium Miniwallet Dusk

107,90 €
  • Doprava úplne zadarmo

  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 6. 5. - 9. 5.

  • Výdajne po celej SR

Na bankovky, vizitky, účtenky, 4-6 kariet v hliníkovom puzdre a ďalšie 4 karty v zapínacom koženom obale - v tomto prípade z prémiovej trieslovinovej talianskej hovädzej usne.

Viete, čo získate kombináciou hliníkového puzdra na karty a parádneho prebalu z talianskej trieslovinovej hovädzej kože? Praktickú peňaženku.

Prim hrá priestor na karty - bez tých už dnes prakticky žiť nejde. Preto je jadrom peňaženky Secrid ľahké a tenké hliníkové puzdro. To pojme 4 až 6 kariet v závislosti od toho, či sú alebo nie sú embosované. Prístup k nim je jednoduchý - pomocou vysúvacieho tiahla, v tejto verzii kovového. Vďaka patentovanému dizajnu a použitému materiálu poskytuje puzdro aj RFID ochranu proti skopírovaniu kariet na diaľku.

Nadstavbu potom tvorí zapínací kožený prebal, do ktorého uložíte ďalšie 4 karty, bankovky, vizitky či napríklad účtenky. Samotná koža je potom ešte podarenejšia, než bolo doteraz zvykom, talianska, trieslovinovo činená, s jemným zamatovým leskom.

> Hliníkové puzdro s RFID ochranou
> Zapínací obal z prémiovej talianskej trieslovinovej hovädzej kože
> Na 4-6 (platobných) kariet v puzdre a ďalšie 4 karty v koženom obale
> Na bankovky, vizitky a účtenky
> Váha: 72 g
> Vyrobená v Holandsku

Značka SECRID
Katalógové číslo MDu-Dark-Brown
Farba Dark Brown
Rozmer 10,2 × 6,5 × 2,1 cm
Materiál koža / hliník
koža: Koža je takmer nezničiteľný materiál, o ktorom môžeme s čistým svedomím povedať, že časté nosenie utvára jeho jedinečný charakter. Kvalitný kožený výrobok vydrží dlhé roky a bude svojmu majiteľovi slúžiť až do rozpadnutia.
O značke / SECRID

Secrid spojil industriálny dizajn a módu dohromady a vytvoril tak super praktické peňaženky, ktorých sa už nebudete chcieť vzdať. Holandský brand myslel pri dizajnovaní hlavne na platobné karty, ktoré hýbu dnešným svetom. Patentovaný dizajn vysúvania kariet jedným ťahom vás očarí nie len prevedením, ale aj funkčnosťou, ktorá vám bude každý deň verne slúžiť a vaše karty navyše ochráni pred neželaným bezkontaktným prečítaním dát.

Mohlo by sa vám páčiť