Kôš na bielizeň VASAGLE

Produkt nie je skladom.
103,90 €   –10 %
93,51 €
Produkt nie je skladom.

Toľko úložného priestoru! Roztrieďte bielizeň pomocou troch látkových vrecúšok z tkaniny Oxford (38 l na vrecko) a umiestnite pracie prostriedky a aviváže na policu. Tento kôš na bielizeň sa dobre zmestí do práčovne, kúpeľne alebo spálne a pomôže vám udržať chaos schovaný a ľahko dostupný.

Značka VASAGLE
Katalógové číslo BLH301B01
Farba čierna
Rozmer 85 × 33 × 72 cm
Váha 8,8 kg
Zľava do 20%
Materiál MDF / Oxford / ocel
oceľ: Najvýznamnejšími vlastnosťami ocele sú skvelá tvárnosť, odolnosť a dobrá tepelná vodivosť. Oceľ sa zároveň recykluje už pomaly od jej objavenia, je totiž značne lacnejšie ju recyklovať ako ťažiť rudu a vyrábať novú. Ak sa naleští tak sa krásne leskne, no jej povrch je možné všemožne upravovať. MDF: Materiál vyrobený na báze dreva – MDF je polotvrdá drevovláknitá doska. Drevovláknitá doska je pevná a dobre izoluje. Vďaka týmto vlastnostiam má široké uplatnenie napríklad aj v nábytkárstve.
O značke / VASAGLE

Osobitý, cenovo dostupný štýl – to je motto nemeckej značky Vasagle. Chcú vytvárať jednoduchý, cenovo dostupný nábytok pre malé priestory, ktorý prináša radosť a osobitosť do rôznych domácností. Ich kolekcia ponúka široký výber z nábytku do obývačiek, spální, kúpeľní, kuchýň, ale aj kancelárií. Nechajte sa zlákať funkčným nábytkom Vasagle, ktorý získal obrovský ohlas aj na veľtrhoch v USA.

Mohlo by sa vám páčiť

- 20 %
Kôš na bielizeň Pod HÜBSCH
87,92 € 109,90 €
Nové
Kôš na bielizeň VASAGLE
89,90 €
Nové
Kôš na bielizeň VASAGLE
65,90 €
- 15 %
Bielizňový kôš Pomalý HOUSE NORDIC
51,43 € 60,50 €