Kôš na bielizeň

56,50 €   –10 %
50,85 €
  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 16. 5. - 20. 5.

  • Výdajne po celej SR

> Tento kôš na bielizeň má celkovú kapacitu 92 l, pričom každá vložka pojme 46 l. Jeho dvojkomorový dizajn vám umožní usporiadať bielizeň podľa druhu a oddeliť svetlú bielizeň od tmavej.
> Tento kôš na bielizeň je vybavený policou, ktorá poskytuje ďalší priestor na usporiadanie pracích prostriedkov alebo toaletných potrieb. Jeho lamelový dizajn umožňuje prúdenie vzduchu pre dobré vetranie a zabraňuje hromadeniu zápachu z bielizne.
> Každá vložka je vybavená plastovým spodným panelom, ktorý zabraňuje prevesovaniu, a vďaka suchému zipsu môžete tieto vložky bez námahy vytiahnuť a sňať a ľahko ich preniesť do práčky.
> Tento kôš na bielizeň, vyrobený s 2 cm rámom z oceľových trubiek a panelom MDF, unesie na hornej polici až 20 kg. Každá vložka je navyše vyrobená z vodeodpudivej tkaniny Oxford a štyri nastaviteľné nôžky zaisťujú stabilitu.
> Tento všestranný triedič bielizne sa bez problémov hodí do každej miestnosti, či už je to vaša práčovňa, kúpeľňa alebo spálňa. Použite ho na usporiadanie bielizne všade tam, kde potrebujete viac miesta.

Značka VASAGLE
Katalógové číslo BLH201W01
Farba biela
Rozmer 73 × 33 × 71 cm
Váha 5,9 kg
Materiál oceľ / MDF / Oxford látka
drevo: Drevo je jeden z najkrajších darov, ktoré sme od prírody dostali. Nájdete u nás veľa rozdielnych druhov dreva, ale o všetkých sa dá povedať, že majú nádych luxusu, praktickosti a výdrže. Pre najlepšiu starostlivosť odporúčame používať špeciálne čistiace prípravky na drevo.
O značke / VASAGLE

Osobitý, cenovo dostupný štýl – to je motto nemeckej značky Vasagle. Chcú vytvárať jednoduchý, cenovo dostupný nábytok pre malé priestory, ktorý prináša radosť a osobitosť do rôznych domácností. Ich kolekcia ponúka široký výber z nábytku do obývačiek, spální, kúpeľní, kuchýň, ale aj kancelárií. Nechajte sa zlákať funkčným nábytkom Vasagle, ktorý získal obrovský ohlas aj na veľtrhoch v USA.

Mohlo by sa vám páčiť

- 20 %
Kôš na bielizeň Pod HÜBSCH
87,92 € 109,90 €
Nové
Kôš na bielizeň VASAGLE
89,90 €
Nové
Kôš na bielizeň VASAGLE
65,90 €
- 15 %
Bielizňový kôš Pomalý HOUSE NORDIC
51,43 € 60,50 €