Konferenčný stolík s úložným priestorom

173,90 €   –10 %
156,51 €
  • Doprava úplne zadarmo

  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 6. 6. - 10. 6.

  • Výdajne po celej SR

> Zdvihnite dosku tohto konferenčného stolíka dopredu. Môžete tak pracovať z pohodlia domova, surfovať po internete, vychutnávať si lahodné jedlo alebo robiť remeslá a pritom sedieť na gauči.
> 3 otvorené priehradky umožňujú ľahký prístup ku knihám a ďalším drobnostiam. Priehradka pod hornou doskou umožňuje uloženie vecí, ktoré chcete schovať. Vďaka vysoko kvalitným kovovým pántom a zosilnenej priečnej doske sa doska tohto stola do obývacej izby dvíha a spúšťa jemne a bez kývania.
> Čierne oceľové nohy stelesňujú elegantný industriálny štýl, ťavia hnedá doska stola prináša teplo a X-vzpery dodávajú stolu jedinečný charakter. Vylepšite svoju izbu týmto rozkladacím stolíkom!
> Jednoduchá montáž a čistenie: Pomocou označených dielov a zrozumiteľného návodu ľahko zostavíte tento konferenčný stolík. Povrch je vodeodolný, takže ho pri zašpinení stačí očistiť vlhkou handričkou.

Značka VASAGLE
Katalógové číslo LCT215K01
Farba hnedá / čierna
Rozmer 120 × 59,9 × 49,4 cm
Váha 31 kg
Materiál drevotrieska / oceľ
drevo: Drevo je jeden z najkrajších darov, ktoré sme od prírody dostali. Nájdete u nás veľa rozdielnych druhov dreva, ale o všetkých sa dá povedať, že majú nádych luxusu, praktickosti a výdrže. Pre najlepšiu starostlivosť odporúčame používať špeciálne čistiace prípravky na drevo. oceľ: Najvýznamnejšími vlastnosťami ocele sú skvelá tvárnosť, odolnosť a dobrá tepelná vodivosť. Oceľ sa zároveň recykluje už pomaly od jej objavenia, je totiž značne lacnejšie ju recyklovať ako ťažiť rudu a vyrábať novú. Ak sa naleští tak sa krásne leskne, no jej povrch je možné všemožne upravovať.
O značke / VASAGLE

Osobitý, cenovo dostupný štýl – to je motto nemeckej značky Vasagle. Chcú vytvárať jednoduchý, cenovo dostupný nábytok pre malé priestory, ktorý prináša radosť a osobitosť do rôznych domácností. Ich kolekcia ponúka široký výber z nábytku do obývačiek, spální, kúpeľní, kuchýň, ale aj kancelárií. Nechajte sa zlákať funkčným nábytkom Vasagle, ktorý získal obrovský ohlas aj na veľtrhoch v USA.

Mohlo by sa vám páčiť

Nové
Odkladací stolík Cocktail EICHHOLTZ
1 247,90 €
Nové
Odkladací stolík Panarea EICHHOLTZ
623,90 €
Nové
Nástenný konzolový stolík Grove EICHHOLTZ
1 715,90 €
Nové
Konzolový stolík Javier EICHHOLTZ
2 760,90 €