Instantný šedý fotoaparát Mini 9

Produkt nie je skladom.
76,50 €   –30 %
53,80 €
Produkt nie je skladom.

> Na tento produkt žiaľ nemožno uplatniť zľavový poukaz.

Fotoaparát Instax Mini 9, je štýlový kompaktný fotoaparát je ideálnym nástrojom na party, festivaly, akcie a výlety, umožňujúce užívateľom zachytiť jedinečný moment na zábavné retro obrázky jednoducho za pochodu.

Rad je vybavená selfie zrkadielkom a predsádkou na objektív. Disponuje automatickým meraním expozície pre nastavenie clony a high-key režimom, ktorý umožňuje užívateľom robiť jasnejšie fotografie - perfektný pre portréty. Aparát je veľmi obľúbený pre svoju jednoduchosť ovládania, stačí aparát zapnúť a ihneď fotiť. Jednoduché intuitívne ovládanie zvláda každý s ľahkosťou. Fotografie môžete kúpiť a vytlačiť kdekoľvek ste.

Technické vlastnosti: napájanie 2 x AA 1,5 V batérie, čas uzávierky 1/60 sec., Ohnisková vzdialenosť 0,6 m a ďalej, objektív Fujinon 60mm, f12,7.

Kľúčové vlastnosti sú:
> Jednoduché intuitívne ovládanie zvláda každý s ľahkosťou,
> Fotografie môžete kúpiť a vytlačiť kdekoľvek ste,
> Automatická expozícia môže vykonať všetky nastavenia za vás,
> Ak aparát zabudnete vypnúť, urobí to za 5 minút sám za vás,
> Fotografie veľkosti 86 x 54 mm (kreditná karta),
> Má selfie zrkadlo (pre kontrolu orámovanie v zrkadle vedľa objektívu),
> CloseUp šošovka (pre zábery zblízka, od 35cm)

Značka INSTAX - FUJIFILM
Katalógové číslo 16550679_70100138446
Farba svetlošedá
Poznámka Obsahuje: fotoaparát, CloseUp šošovku, prípadne 10 filmov a puzdro v závislosti na variante
O značke / INSTAX - FUJIFILM

Túžite po zachytení perfektného momentu so svojimi priateľmi? S fotoaparátmi Instax budete mať všetky svoje najlepšie spomienky na jednom mieste. Z polaroidových fotiek na vás bude dýchať nálada okamihu, kedy bola fotka zhotovená a bude tak zvečnená, napríklad u vás na stene. Japonský Fujifilm je najväčší svetový výrobca fotoaparátov a filmov, ktorý funguje už od roku 1934. Od tej doby prišiel na trh s mnohými inováciami, ktoré hýbu celým svetom. Z ich dielne už od nepamäti vychádzajú digitálne a kompaktné fotoaparáty alebo klasické instaxy, z ktorých si teraz môžete vybrať aj u nás. A to hneď v niekoľkých originálnych farebných prevedeniach. Objavte aj vy čaro instantnej fotografie, ktorá vonia históriou!